Photographer

Blog

Blogs written by Chantal van den Broek.

Zon, zee en camera's

Al een tijdje ben ik lid van een Facebook groep waarin we Fotografie meetings inplannen. Je kunt het zien als een dagje chillen, rondlopen, kletsen en foto's maken. Een maand geleden spraken we af in Scheveningen.

Allereerst liepen we naar het strand zelf. Hier maakte ik een aantal foto's van het model Lesley Ann.

Vervolgens liepen we naar een stuk 'namaak Afrika'. Een prachtige plek met zand en dorre bomen. Een witte jurk leek me hierbij prachtig. Wat een geluk: die had het model mee! Leunend tegen een bankje, maakte ik een aantal foto's.

Nadat we lekker op een terrasje hadden gezeten, gingen we op pad om het laatste setje te fotograferen. De zon stond al wat lager, dus dat was perfect om met tegenlicht te fotograferen!

Welke set vindt jij het mooist; die bij de zee, de dorre boom of met tegenlicht? Ik hoor het graag!