Photographer

Blog

Blogs written by Chantal van den Broek.

I'm on fire

Fotograferen vind ik leuk, dat kan je wel raden als je naar mijn website kijkt. Maar wat ik ook heel leuk vind, is model staan. Afgelopen week had ik een super leuke opdracht als haarmodel voor Leander Grotenhuis. Leander heeft een prachtige kapsalon in Dieren. Hier werd mijn haar gekleurd en vervolgens in Den Bosch tijdens een presentatie geknipt.

Hetgeen wat mij erg gerust stelde, was dat de kleur in overleg was. Aangezien ik eerder een roodachtige kleur in mijn haar had en dat wel erg mooi vond, zei ik dat tegen Leander. Daarnaast vertelde ik dat ik een combinatie met een bruine kleur me gaaf leek. 

We bekeken verschillende roodtinten om te kijken wat mij goed zou staan.

We bekeken verschillende roodtinten om te kijken wat mij goed zou staan.

Nadat we hadden besloten welke kleuren het zouden worden, ging mijn haar in de verf en vermaakte ik mij wel met een aantal tijdschriften.

De Harper's Bazaar en Vogue;  one of my favorites!

De Harper's Bazaar en Vogue; one of my favorites!

Fotograaf  every  where I go

Fotograaf everywhere I go

Vervolgens werd mijn haar gedroogd en kwam langzaam maar zeker de kleur naar voren... Spannend! Zie de gif hieronder om te zien hoe mijn haar eerst was en hoe het vervolgens was.

Is wel wat anders he?

Is wel wat anders he?

Zoals je hierboven kunt zien, was mijn haar ook al een beetje geknipt. De rest werd een dag later geknipt in Den Bosch. Voor het publiek. Wat natuurlijk alleen maar leuk is! 

Diegene links op de stoel in de spotlight; dat ben ik!

Diegene links op de stoel in de spotlight; dat ben ik!

Knippen, stylen en je vervolgens even cool kijken.  Bron:  TC Haute Coiffure Den Bosch  

Knippen, stylen en je vervolgens even cool kijken.

Bron: TC Haute Coiffure Den Bosch 

Ik vond het een gigantisch leuke ervaring en ben super-duper blij met mijn haarkleur! Het rode loopt mooi over in het bruine en het bruine zie je tussen de rode plukken door. Wat ook erg praktisch is, is dat alleen de bovenste laag rood is. Als ik het rode even een dagje zat ben, kan ik gewoon die plukken in een soort klein staartje naar achter doen en dan is mijn haar gewoon donker bruin.

Zou jij zoiets aan durven? Wat staat er nog op jouw wenslijst wat betreft haar? Ik hoor graag van je!

Chantal van den BroekComment